Következő élet...

Bölcs ember sosem búsul se élőkért, se holtakért. Mert nem volt, hogy ne léteztünk volna és nem lesz, hogy ne létezzünk valamennyien. (Bhagavad-Gita)

www.biochef.hu

2008.09.19. 22:12 :: akinom

Már régóta téma volt nálunk az, hogy gazdaságosabb lenne ételt rendelni, mert úgy nem kell olyan dolgokra időt fordítani, mint a bevásárlás, a főzés, a mosogatás stb. Kiszámoltuk, hogy a ráfordított energiákat ha másba fektetjük (pl. tanulás, munka, sport stb.) az - persze csak ha jól csináljuk - sokkal inkább megtérül.

Mivel elég kényes gyomorral létezem, eddig még nem találtunk olyan "üzemi" konyhát ami megfelelt volna igényeinknek (én nem mertem bevállalni őket ) Azonban nemrégen találtunk egy olyan oldalt, ahol nemcsak nagyon jó receptek vannak, de a filozófia is megállaja a helyét. Kezdetben csak megfőztük az ételeket, de később szóba került az is, hogy rendeljünk. Ők egy kicsiben működő és elég profinak tűnő bio-vega konyhát üzemeltetnek, és kiszállítást is vállalnak. Bár nem olcsó, de kipróbáltuk.

 

Háromszor rendeltünk összesen. Az ételek finomak és különlegesek is, de az árához képest kevésnek bizonyultak :( De lehet, hogy mi eszünk túl sokat. Vagy csak hamar feladtuk.

 

 

Mindenesetre ma maradt a spenót, a már jól bevált falafellel.

MM

 

Szólj hozzá!

Címkék: vega bio vegetariánus

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr62672162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása