Következő élet...

Bölcs ember sosem búsul se élőkért, se holtakért. Mert nem volt, hogy ne léteztünk volna és nem lesz, hogy ne létezzünk valamennyien. (Bhagavad-Gita)

Nátha

2009.03.22. 07:59 :: akinom

Az utóbbi pár évben elkerültek a különböző gyakori népbetegségek. Nem voltam náthás  vagy influenzás, de nem "döntöttek" le egyéb betegségek sem. De valami történt. Pár nappal ezelőtt arra ébredtem, hogy fáj a torkom. Már az orrom is folyik és köhögök nagyon.

Diagnosztizáltam: ez egy egyszerű nátha.
A nátha egy akut fertőzéses betegség, amely az orr, a torok és a tüdő nyálkahártyáját támadja. A náthát esősorban vírusok okozzák, de előfordulhat bakteriális fertőződés is.
 
Mivel meggyőződésem, hogy - az esetek többségében - a betegségek lelki eredetűek, így lábadozásom alatt nem azt fogom kutatni, hogy ki fertőzhetett meg, hanem azt, hogy vajon milyen lelki változásra, problémára vezethető vissza az immunrendszerem gyengülése.

MM

Szólj hozzá!

Címkék: betegség nátha immunrendszer meghűlés

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr761017456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása