Következő élet...

Bölcs ember sosem búsul se élőkért, se holtakért. Mert nem volt, hogy ne léteztünk volna és nem lesz, hogy ne létezzünk valamennyien. (Bhagavad-Gita)

Wall-E

2008.08.01. 23:43 :: akinom

A napokban elmentünk moziba, és megnéztük a Wall-E c. animációs filmet. Mi a feliratos változatot néztük. Az előzetes bemutatók, na és persze a korábbi Pixar filmek nyújtotta minőségi élmények alapján, elég magas volt az elvárásunk.

Azt gondoltuk ugyan, hogy a film végén nem fogjuk sajnálni majd a jegyekre kifizetett pénzt és az egyéb költségeket, de az élmény, amit az alkotás nyújtott, egyenesen fantasztikus volt. A végén csak ültünk és nem tudtunk eljönni addig, ameddig az utolsó betű is el nem tűnt a vászonról.

Jó a téma. Telis-tele van érzelemmel és aranyos humorral. Nagyon jó a mondanivaló. Kellemes iróniával mutat be egy alternatívát az emberiség és a Föld jövőjét - a túlzott fogyasztást  és környezetünk védelmének figyelmenkívül hagyását illetően. Jó a zene. Nagyon jó! És nem utolsó sorban gyönyörű a grafika.

 

 

A robot szerelem :)

 

Tényleg fantasztikus munkát végzett az a sok-sok ember aki ezen dolgozott. Rég nem láttam ilyen jót. Köszönöm nekik.

2 komment

Címkék: mozi élmény fantasztikus wall e

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr72596771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SaS · http://kac.duf.hu/sas 2008.08.04. 22:00:22

Engem az fogott meg a filmben, hogy szavak nélkül milyen sok érzést át tudtak adni.

akinom 2008.08.05. 19:13:30

Igen, nagyon sokat. Hihetetlenül magával ragadó volt az egész alkotás. Nehéz lesz überelni :))
süti beállítások módosítása