Következő élet...

Bölcs ember sosem búsul se élőkért, se holtakért. Mert nem volt, hogy ne léteztünk volna és nem lesz, hogy ne létezzünk valamennyien. (Bhagavad-Gita)

Könyvelőváltás

2008.08.14. 11:14 :: akinom

Már korábban felmerült bennünk az a gondolat, hogy könyvelőirodát kellene váltani, mert a mostani "csak" arra jó (de néha még arra sem :/), hogy a kötelező rutinfeladatokat ellássák. Persze nem tartoznak a legdrágábbak közé, de ahhoz képest amit számunkra nyújtanak drága. Szóval a lényeg az, hogy olyan könyvelőről álmodoztunk, aki korrekt áron és online szolgáltat. Nagyon értenek ahhoz amit csinálnak, de csak akkor kell fizetnünk egy szolgáltatásért, ha igényünk van arra. Nem kell mindettőnknek ugyanazt a munkát elvégeznie és interneten keresztül pár kattintással bármikor és naprakészen nyomon követhető a cég "állapota".

Pár héttel ezelőtt találtunk az interneten egy olyan könyvelőirodát akik pont azt nyújtják amire szükségünk van. Gyorsan fel is hívtam őket és megbeszéltünk egy találkozót.

Remek helyen, szimpatikus, laza (még nem is láttam ilyen könyvelőt :)) és nyitott gondolkodású ember fogadott bennünket. Mindent megbeszéltünk és minden pont oylan, mint amit elképzeltünk. A csúcs az, hogy van egy saját számlázó programjuk is, ami azonnal beteszi a kimenő számlákat a könyvelésbe, így azzal sem kell "bajlódni". (bár ez jelenleg nem működik, de már készen van a program)

Sajnos Magyarországon kevés vállalkozó gondolkodik a tevékenységének leegyszerűsítésében és annak automatizálásában. Pedig nem kell hozzá túl sok minden, viszont nagyon hatékony, időtakarékos és jövedelmező lehet.

Eddig tökéletes. Úgy gondolom nem csak könyvelői, hanem akár a hosszútávú terveink része is lehet majd ez a kapcsolat.

 MM

Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat könyvelő hatékony rutin automatizált időtakarékos

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr56615483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása