Következő élet...

Bölcs ember sosem búsul se élőkért, se holtakért. Mert nem volt, hogy ne léteztünk volna és nem lesz, hogy ne létezzünk valamennyien. (Bhagavad-Gita)

Újra itt..

2009.05.30. 19:45 :: akinom

Nagyon régen nem írtam, de nem azért mert nem volt miről. Mostanában kicsit összetorlódtak az események és azok hatásai a fejemben, így nem maradt energiám az írásra.

Időközben elköltöztünk Szentendréről, így a Biochef-fel való (heti egy bejegyzés nyolc héten át) megállapodásunk sajnos zátonyra futott. Ezt sajnálom.

Mostanában nem vagyok valami jó passzban. Néha olyan érzésem van, mintha próbatétel alatt állnék. Mintha direkt megakadályozna valaki abban, hogy megvalósítsam azt amit célként tűzök ki magam elé. Valahogy semmi sem sikerül igazán. Tudom a kudarcokból lehet a legtöbbet tanulni... köszi.

MM
 

Szólj hozzá!

Címkék: itt ujra

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr401153686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása