Következő élet...

Bölcs ember sosem búsul se élőkért, se holtakért. Mert nem volt, hogy ne léteztünk volna és nem lesz, hogy ne létezzünk valamennyien. (Bhagavad-Gita)

"szegénység" vagy nyomor?

2008.10.30. 09:32 :: akinom

Szakértők szerint a természeti erőforrásokkal ugyanaz történik, mint a pénzügyiekkel, azaz előre elfogyasztjuk – felvesszük hitelre – azt az erdőt, vizet, földet és levegőt, amely csak jóval később tud megújulni. A kapacitások legalább 30 százalékkal elmaradnak az igények növekedésétől

                                                                                                      (index.hu)

  
Én úgy gondolom, hogy amiért komolyan (és mindenkinek) aggódnia kellene, az a természeti erőforrások óriási és értelmetlen pusztítása. Hihetetlen, hogy az emberek mennyire nem néznek előre és nem látják azt, hogy annak amit önző módon ma tesznek, milyen következményei lesznek a jövőben.

Szólj hozzá!

Címkék: válság szegénység erőforrás világválság ökológiai természeti

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr50740000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása