Következő élet...

Bölcs ember sosem búsul se élőkért, se holtakért. Mert nem volt, hogy ne léteztünk volna és nem lesz, hogy ne létezzünk valamennyien. (Bhagavad-Gita)

On-line Marketing

2008.08.26. 14:32 :: akinom

Ma délután regisztrálta magát az első Affiliate partnerünk. Nemsokára felkeressük őket, hogy megbeszélhessük a partnerséggel kapcsolatos további részleteket. Szeretem, ha valaki gyorsan (és persze jól) tud dönteni. Ők a sikeresebbek.

A partnerség lényege, hogy a kereskedők az ügyfeleiknek értékesített számítógép mellé egy online oktatási lehetőséget kínálhatnak, amely megkönnyíti a kezdő vagy középhaladó felhasználó számára saját gépe használatát. A lehetőség nem csak a felhasználót segíti, hanem a kereskedőnek is kiváló. Egyrészt saját ügyfelei elégedettebbek lesznek - és szerintem több lesz az "áttérő" is -, másrészt pedig amellett, hogy jól lehet vele keresni, rengeteg időt és energiát is megspórol számukra.

Az biztos, ha valaki korábban felkínált volna egy ilyen lehetőséget, nem kellett volna sokáig gondolkodnom az elfogadásán.

MM

Szólj hozzá!

Címkék: marketing oktatás siker online tréning partner felhasználó képzés affiliate

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr85633905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása