Következő élet...

Bölcs ember sosem búsul se élőkért, se holtakért. Mert nem volt, hogy ne léteztünk volna és nem lesz, hogy ne létezzünk valamennyien. (Bhagavad-Gita)

Mekk Elek vagy Mac Elek

2008.08.20. 01:41 :: akinom

Ma délután - többek között - azon gondolkodtunk, hogy mi legyen  a Mac-es oktatóanyagban bemutatott demó felhasználó neve. Persze mindenféle vicces nevek előkerültek, volt is nagy vidámság :))

Aztán eszembe jutott a mese "hős" Mekk Elekről Mi lenne ha Mac Elek lenne a lenne? Persze hamar el is vettetük az ötletet, mert ugye nem lenne túl jó, ha a fejekben kontárként tárolt karakter jutna az emberek eszébe.

Mostanában hallgattam Wolf Gábor egyik előadásában, a jó karakter kialakításának fontosságáról, amit jól igazol a Mekk Elekes példa. Persze a mi esetünkben ez a karakter nem volt használható, de ha valaki talál egy odaillőt, vagy létrehoz egy sajátot, az nagyon ütős lehet.

Teljesen egyszerű :)

Kell egy jó karakter egy jó sztorival felépítve. Ültessük be az emberek koponyájába, majd ismételjük újra és újra. A siker nem marad el.

 Ebből is látszik, ha megnézed.

https://www.youtube.com/watch?v=yP_-f-CMJpM&feature=related

 

Szólj hozzá!

Címkék: mac mese siker hős elek gábor wolf mekk karakter

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr86623993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása