Következő élet...

Bölcs ember sosem búsul se élőkért, se holtakért. Mert nem volt, hogy ne léteztünk volna és nem lesz, hogy ne létezzünk valamennyien. (Bhagavad-Gita)

Evezés

2008.10.05. 00:00 :: akinom

Én speciel már komoly kajakos múlttal rendelkezem... már eveztem egyszer  kb. 20 percet. Azt is egy páros kajakban egy profi "oldalán". Pozitív élmény volt, megúsztuk szárazon :)

Úgy gondoltuk rendszeresíteni kellene e tevékenységet, ezért elhatároztuk (kb. 3 évvel ezelőtt), hogy leköltözünk a Dunapartra és majd jól ejárunk evezni.

Vettünk is lakást, minden úgy történt, ahogy azt korábban elterveztük. Csak éppen nem eveztünk. És nem sétálgattunk a gyönyörű parton sem. És a csodás kilátást sem élveztük, ami az erkélyünkről látható volt. Miért nem? Mert reggeltől estig dolgoztunk!!! és csak aludni jártunk haza.

Jól alászaladtunk a dolognak, ahogyan sajnos az emberek többsége is. Mert vannak olyanok akik álmodoznak, tervezgetnek, de nem tesznek azért "semmit" hogy álmaikat megvalósítsák. Aztán vannak olyanok akik tesznek, de a rengeteg munka elveszi minden idejüket és energiájukat, a végén pedig sok esetben vagy megbetegszenek, vagy kiégnek. És végül vannak azok, akik ezt okosan csinálják. Ők mernek nagyot álmodni. Nem törődnek azzal, hogy a "tömeg" nem érti és nem támogatja őket elképzeléseik megvalósításában. Gondolatban végig mennek a célhoz vezető útjukon újra és újra. Mindaddig míg a kép szépen letisztul. Majd lépésről-lépésre elkezdik megvalósítani álmaikat. Persze úgy, hogy közben maradjon idejük rátalálni dolgokra és kiélvezni azokat. Élvezni az életüket. Mert az anyagi javakat nem vihetjük magunkkal. Csak elvesszük a természettől (és az evolúciónak egészen biztosan nem az a célja, hogy problémáktól, stressztől eltorzult beteg embereket "állítson elő")

Azért mi többnyire igyekszünk tanulni a hibáinkból. Pl. most, hogy újra a Duna partján lakunk (csak most másik városban), elmegyünk evezni. Hétfőn kezdünk :)

 MM

Szólj hozzá!

Címkék: evolúció evezés természet duna álmok

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr30696938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása