Következő élet...

Bölcs ember sosem búsul se élőkért, se holtakért. Mert nem volt, hogy ne léteztünk volna és nem lesz, hogy ne létezzünk valamennyien. (Bhagavad-Gita)

iPhone 2.0

2008.07.22. 23:28 :: akinom

A tegnapi napon sikerült frissíteni a telefonomat, melyre így most felkerült a legújabb, 2.0 szoftver. Az iPhone korábbi szoftverének használatában, számomra az egyik legnagyobb gondot a címjegyzékben való keresési lehetőség hiánya okozta. Ezt mostanra kijavították.

Azt már korábban is sejteni lehetett, hogy rengetegen fogak majd iPhone-ra fejleszteni. Az Apple népszerű telefonja rengeteg lehetőséget kínál nem csak a felhasználók számára, hanem fejlesztők és különböző szolgáltatók számára egyaránt. Számos olyan hasznos alkalmazás és szolgáltatás létezik már most az iPhone-ra, amely az eszköz közös használatával egyedülálló, így folyamatosan népszerűsödik az egész világon. Egyre több cég lát fantáziát az iPhone-ban, ami nem csak nekik, de nekünk felhasználóknak is profitot jelent.
 

Szeretem.

Szólj hozzá!

Címkék: apple sikeres iphone profit

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr9580850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása