Következő élet...

Bölcs ember sosem búsul se élőkért, se holtakért. Mert nem volt, hogy ne léteztünk volna és nem lesz, hogy ne létezzünk valamennyien. (Bhagavad-Gita)

Mac oktató

2008.10.05. 23:11 :: akinom

Érdekes felismerés okozott néhány izgalmas percet tegnap este. Azzal szembesültünk - nem kis örömünkre -, hogy az online oktatóanyag melyet jelenleg készítünk, mennyire komoly és átfogó tudást ad redkívül egyszerű és hatékony módon.

A tréning teljes tananyaga 40 fejezetből áll. A 40 rész átlagosan fejezetenként egy 20-25 oldalas dokumentumot, és kb. 20-25 perces videóanyagot tartalmaz. Ha a teljes dokumentumot kinyomtatjuk (mondjuk egy köny formájában), akkor - a hibajavítások, letisztítások, a műszaki szerkesztés, tördelés után is - kb. egy 800 oldalas könyv kerekedne belőle. Komolyan, ugyanis nincs túl sok olyan szakkönyv a piacon, ami ekkora terjedelmű. (és azért elég nagy kitartás kell egy ilyen méretű könyv átrágásán (nekem legalábbis))

És most jön a legérdekesebb része annak a nagyon jó dolognak amit kínálunk. Ugyanis a dokumentumokhoz adott videóanyag pontosan ugyanazt tanítja, mintha a teljes könyvet szeretnénk elsajátítni, de kb. 13-15 óra alatt, és a tanulás leghatékonyabb módszerét használva.

 Szerintem nagyon jó.

 

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás videó tanulás online tréning

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr90698067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása