Következő élet...

Bölcs ember sosem búsul se élőkért, se holtakért. Mert nem volt, hogy ne léteztünk volna és nem lesz, hogy ne létezzünk valamennyien. (Bhagavad-Gita)

Egy jegyzet véletlen publikálása

2008.08.24. 17:08 :: akinom

A releváns információ fontossága

Új projektünk népszerűsítéséhez - többek között - a Google Adwords-öt használjuk. Mivel korábban nem használtunk online hirdetési eszközöket, ezért most kell megtanulnunk, kitapasztalnunk ezek lehetőségeit.

Az Adwords-ben nagyon sok leírás van arról, hogyan kell hatékony hirdetéseket készíteni, ám az egész annyira összetett, hogy időbe és jó sok kísérletbe tellik, mire összeáll a kép. 


 Ez volt a jegyzet és annak is csak a bevezetése. Konkrétan a címről szerettem volna írni, de ezt most kihagyom, most a falafel készítés történetéről fogok írni. Elég tanulságos.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: jegyzet véletlen

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr67630629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása