Következő élet...

Bölcs ember sosem búsul se élőkért, se holtakért. Mert nem volt, hogy ne léteztünk volna és nem lesz, hogy ne létezzünk valamennyien. (Bhagavad-Gita)

Úton van a segítség

2008.08.17. 21:36 :: akinom

Nemsokára (szeptember 8-án) indul az első magyar nyelvű online Mac tréning, amely sok-sok Macintosh felhasználónak segít majd a - jelenleg még problémákba ütköző - felhasználás gördülékenységében.

Sajnos az a tapasztalatom, hogy nagyon sok Macintosh-t használó azért nem elégedett igazán a gépével, mert nem tudja azt használni. Sok embernek túl kevés az ideje vagy a türelme vagy talán a kedve :) hogy rászánja magát a tanulásra. Tényleg nehéz és időigényes összeszedni a könnyen befogadható és lényeges információkat a rendszer haszálatáról. Ez a tréning viszont tényleg megoldás lesz erre a problémára.

És "lőn" még több boldog és elégedett Mac felhasználó :)

www.macsuperstart.com

 

 

 


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: mac oktatás macintosh probléma tréning

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr93620363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása