Következő élet...

Bölcs ember sosem búsul se élőkért, se holtakért. Mert nem volt, hogy ne léteztünk volna és nem lesz, hogy ne létezzünk valamennyien. (Bhagavad-Gita)

Változás

2008.06.17. 11:07 :: akinom

Márciusban volt az utolsó bejegyzésem, azóta rengeteg minden történt. Nem volt időm arra, hogy írjak és ahogy teltek a napok egyre inkább nehezebben szántam rá magam. De itt vagyok!

Röviden összefoglalva az elmúlt hónapok történéseit:

Április végén volt egy vizsgám, amire gőzerővel készültem, persze az utolsó pillanatban. Májusban döntöttünk helyhez kötött kiskereskedelmi egységünk megszüntetéséről, működésünket pedig kizárólag az interneten folytatjuk tovább. Döntésünk sok teendőt igényelt, azonban, hogy még nagyobb legyen a kihívás, mindezt megfűszereztük egy lakhelyváltással, és Dunaújvárosból Szentendrére költöztünk.
Csodálatos helyet találtunk a Duna partján, így most olyan, mintha egész évben nyaralnánk. Szentendre és környéke fantasztikus, bár a közigazgatása Dunaújvároshoz képest kb. 15 évvel le van maradva. De megbocsátom :)

Dolgaink mára szépen letisztulni látszanak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezoelet.blog.hu/api/trackback/id/tr1525105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása